Feb 13, 2014

Kerana Segmen : Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah.


klik gambar untuk hasil yang menakjubkan

AWAS : SEGMEN DITERUSKAN SEHINGGA 28 FEBRUARI
katanya.

ewah.
sejak bila aku pandai buat segmen-segmen bagai ni semua?
hehehe.
camni, aku blogwalking tadi.
lepas tu ternampak satu entri segmen di blog SIHATIMERAHJAMBU ni.
lepas tu rasa macam, ooo ok menarik juga ni.

blog sendu macam blog aku haruslah pandai mencapub (mencari+publisiti)

aku pun tak pernah paksa orang follow dan baca blog aku.
sebab aku pemalu.
serius aku malu.
tapi aku adalah peminat nombor satu blog aku sendiri T_________T
pathetic i know.
aku suka baca semula apa aku taip selama ni.
lepas tu pikir boleh tahan senget jugak aku ni.

oklah.
kepada yang baru kenal blog aku, selamat membaca kemerepekan aku
salam kenal :)

(serius geli taip salam kenal hehehe)

.

13 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Fiza Rahman said...

Salam ukhuwah. Dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

mirza syazwina said...

selamat malam,
follow sini
jemput ke blog okay ^_^

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mimie farid said...

hai. datang dari segmen yang sama dan done follow.

http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Cik Puan said...

Salam ukhwa...
cik follow awak :)
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ibuhebat said...

Salam ukhwah.. Singgah dari segmen yg sama. jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com :)

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama....

Amelia Natasha said...

Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nanie said...

Berjalan2 ke sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan...