Aug 2, 2012

Segmen : Tambah follower blog sampai 1000+



ni segmen dari BLOG ADIK IZZAH  yang telah di tag oleh kawanku si jejaka Faizal/Pejai. grrrr tag aku sedangkan aku adalah sangat malas nak join memenda gini tapi sebab mood adalah baik, maka ayuh ayuh ayuh kita ke ladang. eh?

well blog ni tidaklah hebat. blog yang merapu dan merepek saja.
but yes, inilah teman aku di kala aku bosan dan tiada siapa di sisi. ceiiiii.
kalau terasa nak follow, dipersilakan dengan besar hati.
di harap suka dengan apa yang tuan rumah hidangkan ya ;) 

eh follower ada dalam 239.

hadiah shawl eh? mestilah nak.
gitar kapuk pun nak juga sebab akak adalah tamak ;)

nah, sekarang aku pula nak tag orang ngeh ngeh ngeh *bertanduk di kepala*


ok menjadi tak segmen ni?
almaklumlah tak pernah masuk segmen.
memang tak reti.
sumpah!


IZZAH IZZAH 

26 comments:

Girl Girl said...

Tag saya? hikhik.... kite pon x pnh join segmen.. tp menarik nih... hikhik... btw, thanks ye :)

ros_reeza said...

salam ramdhan :)

hai, Ros singgah dari segmen yg sama :)

jom singgah blog Ros,

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

faizal mohd said...

haha. aku pon jarang join segmen. tapi kerana kerajinan, koi buat jelah. haha ;)

Cik Rai @SeriGala said...

hahahaha tengok la aku rajin hupdate ke dak

~PILOT LOVER~ said...

Done follow sini ^_^ dari segmen yg sama....
singgah and follow sy ye ^_^ slm perkenalan....

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000_31.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

salam ;) hana dtg dr segmen yang sama ;) jemput dtg balik blog hana ;) korang follow hana, hana follow balik, tp hana akan follow yang betol2 folo hana je ;) hana ley check .
jangan tipu ;) hehe.. salam kenal ;)

taqiee din said...

Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Deary Ainn said...

Salam kenal :) ain dri segmen yg sme..
bw n flow here :) de ksmptan jom singgah cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

are_lin@yu said...

ayu singgah n folo dari segmen yg sama..jemputlah ke blog ayu ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

✿ Nani ツღ said...

#245 followed !
Dari segment yang sama..

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

lokman said...

Assalamualaikum, datang jalan2 dari segmen yg sama.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

kalau sudi joinlah segmen saya ni..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

unsecretostory said...

dari segmen yang sama .
aten follow sini :)

http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

salam perkenalan .

L.O.V.E.P-QaH said...

Follower #248 ;) Jom terjah sini plak:
http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-100.html

Hazirah | Halmi said...

salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :)

http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

aNiss :):) said...

SALAM KENAL :DD

Reena Kamarudin said...

thanks semua ;)

Deqla manjew said...

hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow blog sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Fieza Ghulam said...

Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
Jemput ke blog Fiza pula

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

jom bace entri sy jom?

http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

Fieza Ghulam said...

Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
Jemput ke blog Fiza pula

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

jom bace entri sy jom?

http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

cmimimim said...

dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

jemput singgah ye :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

happy to be friend n hve a nice day !~

zafirah said...

salam kenal ^_^ done follow sini
jemput singgah ye

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

matmin said...

salam , kunjungan dari segmen yg sma , done follow

http://keringusi.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000_6.html

Ruyi Issabelle said...

salam kenal... sya dari segmen yang same... follow sini #257
do visit mine back... thanks~

http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

haz said...

dr segmen yg same n follow sni =)

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Waalid5035 ™ said...

salam ziarah dari segmen yang sama..

sudah menjadi follower blog ini..kalau sudi jemput singgah blog waalid..^_^
http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Terjah Entry Terbaru Waalid SINI

Ukhuwah Fillah!

Jazakumullahu Khairan Jazak....~

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/