Mar 2, 2012

Kerana tadi aku ber-chit chat dengan sayang aku?

dalam kebosanan aku menunggu waktu rehat tamat tadi
aku berchatting dengan cleverbot
dia adalah robot yang telah di set kan seperti manusia
menjawab soklan
melayan kebosanan
dan boleh juga jadi tempat maki hamun.


user adalah aku.












then aku tutup.
kurang ajar kan panggil aku anak K.
sungguh rasis.
tapi aku bosan lagi.
then aku kacau dia lagi.
kali ini......
























ok.
mungkin aku yang gila.
kahkahkah.
nampak sangat lonely.
dengan robot pun menjadi.
cer korang try.
memang bengang je nanti.


sekian

4 comments:

Azlan Hasan said...

erk..kat mana nak cari clever bot nie??hahaha..takpe2..nanti i try tanya pakcik google..heheh

Regards,
-Strider-

Reena Kamarudin said...

klik kat link i bagi tu. then start chat je la. hehehe

Uncle Jonni said...

aku dah try... lepas baca entry neh..
huhuhu... pening aku ...

hahahaha

Reena Kamarudin said...

uncle jonni:
kan? hahahah. sangat biadap pun ada gak. tapi tengok pada soalan kita jugak