Mar 1, 2012

Kerana aku bosan maka mari buat kerja tak pekdah katanya

Salam
ya ampun.
kebosanan melanda.
nak tau apa aku buat?


aku dapat satu link untuk edit pic bagi kawaiii macam minah jepun tu.
tapi hasilnya bukan kawai dah.
macam kawah adalah.
kahkahkah.




kau tengok bulu mata pelesu ku itu.
 rozita che wan pun kalah
.



kahkahkahkah. dengan blusher nya.


ini kau tengok lens aku. kau ada?
 macam dah tak betul matanya.


tengok riben kat tudung. nak pakai live aku tak suka.
 so pakai dalam gambar terasa comel  pulak.

dan persembahkan bbir merah menyala.
kalau dunia realiti idak lah teman nak pakai lipstick warna ni


























kahkahkahkah.
ok dah. balik semula kepada dunia realiti.
okbye.




sekian

4 comments:

Serigala Maroon said...

sah! memang gila budak ni!!

Reena Kamarudin said...

KAHKAHKAHKAH. itu yang aku minta pic kau tu

Uncle Jonni said...

xpe... prektis2 kat gamba dulu....
kalu rasa sesuai... baru buat betul2...

huhuhu...

Reena Kamarudin said...

uncle jonni:
hahahha. mungkin la kot.