Feb 28, 2012

Kerana Randomly Reena #8 (edisi lelaki gila seks)

1. serius, muka banyak jerawat. ramai yang tegur. adakah sebab aku pakai produk baru ni? harap-harap jerawat yang manja ni akan hilang dalam 2-3 hari ini.

2. malam kelmarin aku dapat satu panggilan dari lelaki gila seks. serius macam hell. dia buat bunyi uuhhhh ahhhh uhhhh ahhhh gersang macam hell. memang ke neraka la kau ni kalau tak tobat. nombor dia aku bagi kat roy. roy call tapi dia tak angkat. serius kau gila seks ke apa? kesian kau kan. lampiaskan nafsu pada aku tapi aku tak layan. eiiii geli aku. rasa nak samak telinga ni tau.

3. aku mimpi something yang sedih pasal roy. serius aku badmood bila bangun tidur. memang sampai hati kau kan, roy? sob sob sob

4. petang ni nak bakar lemak dengan Sha. tapi guruh asyik berbunyi tanda nak hujan. langit pun gelap. nak bakar lemak macamana? tambah lemak boleh la kot hujan-hujan ni.

5. ada orang tanya aku dengan kasar "kau bila nak kawen?". gosh, kasar gila. rasa nak sagat muka dia ke tar. kahkahkah. 

6. kalau boleh, jangan berkawan dengan lelaki. end up, salah sorang dari korang akan jatuh cinta. atau jatuh hati atau whatevaaaaaaaaaah.

sekian

4 comments:

Uncle Jonni said...

edisi lelaki gila seks?
hmmm... bahaya tu.....
huhuhuhu

Reena Kamarudin said...

hehehe. lelaki pathetic

Suara Kalbu said...

Sengal betul lelaki yang setengah masak tu..

Reena Kamarudin said...

tau takpe kak. tak sempat pun kita dengar lama-lama. terus tutup dan menjerit. hehehe