Feb 9, 2012

Kerana perut ia yang mengada-ngada

Salam.
lately perut aku buat hal.
ia macam pedih-pedih.
rasa mual.
rasa tak selesa.
rasa macam nak membuang tapi tak.
then tadi aku google la *kemain sekarang google sokmo*
kenapa la kan sebab tak pernah macam ni.
then bila aku baca macam dekat je dengan penyakit gastrik.
malam tadi around 2am perut buat hal. sakit ya amat.
aku ni jenis malas nak ambil pusing.
then terus tipu perut. kata kat perut, ala kau ok je perut. angin je tu. jangan nak ngengada la.
tapi tetap perut tak tertipu. bagus la ia *sekarang suka perkataan ia. sekian*


aku gagahkan diri pergi buat susu.
eiii. gigih sangat jerang air bagai.
makan roti cicah air susu.
tak lama lepas tu, perut rasa lega sikit.
soalnya sekarang adalah.


a) aku memang lapar #dasarkuatmakan
b) angin nak keluar tapi ada roadblock
c) aku memang gastrik


Kak Nora menggesa aku ecewah ke klinik.
tapi aku ni malas sangat la nak ke klinik putrajaya tu.
sah-sah aku jadi incredible hulk kat situ. ramai bebenor orang.
lepas tu banyak pulak step. memang step ia gitu tapi aku ni ha tak penyabar.


so soalnya sekarang adalah.



a) aku buat-buat tak tau.
b) pergi juga klinik jangan degil sangat kau ingat kau budak lagi?
c) seperti di b



Kak Nora kata sebab aku diet.
diet apakebenda la kan kalau balik Karak tu.
tapi rasanya betol kot.
sebab kat sini aku  makan tak menentu ;(


4.30 ni aku nak terus balik.
nanti dalam perjalanan akan aku fikir nak ke klinik ke tak.


sekian

1 comment:

Azlan Hasan said...

pergi je klinik..hehe

Regards,
-Strider-