Jan 19, 2012

Kerana WESTLIFE. hari ini hari westlife. fullstop!

Hai.
hari ni buang tebiat apa entah aku pergi download lagu westlife.
bukan satu. bukan dua.
tapi 52 lagu. kahkahkah.
ada lagu yang aku tak pernah dengar pun aku download juga.
sekali dengar eh macam best la pulak lagunya.
gila tebiat kan. aku siap warning Kak Nora, jiran sebelah meja

aku : Kak, kita download lagu westlife ni.
kak nora : yeke. kenapa?
aku : saja je. tetiba kita rasa nak dengar lagu wetlife je hari ni. macam tenang je bila dengar.
kak nora : heheheh. takde kerja la tu.
aku : hehehe. memang pun. so akak hari ni jangan marah tau sebab hari ini akak akan dengar lagu westlife je dari kita.

and yes.
dari pagi bawa ke petang, lagu westlife je aku pasang.
westlife dah berpecah kan?
sedih pulak aku. yelah dulu kemain aku dan adik-adik aku gilakan westlife ni.
tapi Backstreet Boys tetap no.1 dalam hati. hehehe.
antara lagu westlife yang aku suka tapi tak pernah or jarang kita dengar adalah tonight, don't wanna fight, you make me feel, fragile heart, angel's wings, i'll be loving you forever.
westlife dah kawen :)
cuma Mark je tak kawen lagi (?)
sebab dia mengaku dia gay. cisss. muka cute tapi gay. hampa rasanya. kahkahkah.

lagi hebat, aku pergi google gambar-gambar terbaru westlife tu. tak lah baru sangat tapi sebab dengan isteri masing-masing kan


huwaaaaaaaaaa. Kian dah kawen. dulu aku paling sukaaaaaaaaaaaa dia.
tak silap nama isteri dia ni Jodi. dia dah kawen. hahaha.
adoi. dulu kemain aku tampal muka dia je
dalam bilik, dekat fail dekat mana-mana je.

Shane dan isteri. tak lawa sangat kan isteri dia *ayat dengki*


Nicky dan isteri. masa tengah meletup
dengan westlife pun dia dah kawen kan.

best betul bila ingat kenangan dulu-dulu.
masa dulu, aku dan adik-adik suka la tiru tarian westlife ni.
sebab tarian mereka macam tarian orang malas menari.
cute je tengok. 
lepas tu VCD lagu mereka jangan cakaplah. memang berlambak.
suka sangat la tu kan.



whoaaaaa. muka suci sangat-sangat la ni kan. nak pulak tengah-tengah yang berdiri tu, KIAN. muka macam gay boy pun ada. kenapa cute sangat ni? 


ok sebelum aku habiskan entri ni, ni aku letak lirik lagu westlife paling aku suka antara yang aku suka.
maknanya favret among the favret la. tajuk nya I'll be loving you forever



I’ll be loving you forever 

Deep inside my heart you leave me never 
Even if you took my heart 
And tore it apart 
I would love you still, forever 
You are the sun 
You are my light 
And you’re the last thing on my mind, before I go to sleep at night 
You’re always round 
When I’m in need 
When troubles on my mind 
You put my soul at ease 



There is no one in this world 
Who can love me like you do 
That is the reason that I 
Wanna spend forever with you 



I’ll be loving you forever 
Deep inside my heart you leave me never 
Even if you took my heart 
And tore it apart 
I would love you still, forever 
You are the sun 
You are my light 
And you’re the last thing on my mind, before I go to sleep at night 
You’re always round 
When I’m in need 
When troubles on my mind 
You put my soul at ease 



We’ve had a fun 
We’ve made mistakes 
But who’d have guessed along that road 
we’d learn to give and take 
It’s so much more than I could have dreamed 
'Cause you’ve make loving you, so easy for me 



There is no one in this world 
Who can love me like you do 
That is the reason that I 
Wanna spend forever with you 



I’ll be loving you forever 
Deep inside my heart you leave me never 
Even if you took my heart 
And tore it apart 
I would love you still, forever 
You are the sun 
You are my light 
And you’re the last thing on my mind, before I go to sleep at night 
You’re always round 
When I’m in need 
When troubles on my mind 
You put my soul at ease 




And girl I pray you leave me, never 



Bridge: 
'Cause this is the world, where lovers often go astray 
But if we learn each other, we won’t go that way 
So put your doubts aside 
Do what it takes to make it right 
I love you, forever, no-one can tear us apart 



I’ll be loving you forever ( forever) 
Deep inside my heart you leave me never 
Even if you took my heart ( took my heart girl) 
And tore it apart, ( you tore it apart now) 
I would love you still, forever 



And I’ll be loving you forever (forever) 
Deep inside my heart you leave me never, 
Even if you took my heart ( you took my heart girl) 
And tore it apart, ( you tore it apart now) 
I would love you still, forever 
I’ll be loving you forever 
Deep inside my heart you leave me never 
Even if you took my heart 
And tore it apart 
I would love you still, forever


6 comments:

Serigala Maroon said...

dulu aku minat shane =)

Reena Kamarudin said...

heheheheh

karmilaillang said...

sy peminat tegar westlife..tp apasal wife shane kurg lawa....

Reena Kamarudin said...

karmilaillang :
kan? hehehe. ingat saya sorng je pk macam tu

Mak Usu said...

Sampai sekarang pun Mak Usu masih minat lagu2 westlife...hihi

Reena Kamarudin said...

Mak Usu:
sebab lagu dorang best2 dan easy ditelinga kan :)