Dec 6, 2011

Kerana Chinta Roena

Hai.
dulu kan aku ada blog lain tau.
tapi sebab aku lupa password, so aku dah tak update entry pon.
ya, aku adalah insan yang mudah lupa password.

aku pernah lupa no pin atm machine aku.

yahoo id/password aku.
no pin ptptn.



memang mudah lupa. 

malu nak bagitau tapi ni lah blog lama aku.
klik sini. tolong jangan keji tulisan aku dulu dulu. hohohoho.
malunyaaaa aku.
blog chinta roena ni, ada dalam link blog Farah Raihana
ok itu saja.


sekian

2 comments:

Serigala Maroon said...

eh ada yeak dlm blog aku?

Reena Kamarudin said...

ada tadi aku baru perasan. huhuhu