Dec 8, 2011

Kerana aku tak pernah bisa jadi seperti yang aku sendiri inginkan

Hai.
tajuk taknak kalah ye dak?
dari pagi aku try nak up satu entry. tapi berakhir dengan tulis tajuk padam. tulis tajuk padam.
sebab apa entah. banyak je cerita nak cerita macam pagi tadi cerita berkenaan abangla. 
tapi malas nak buat ayat.
so, acane tu?

so, buat masa ni, ini je lah mampu aku taip.
nanti aku rajin jap jap lagi, aku taip.

sekian.

4 comments:

Azlan Hasan said...

cuba tukar method..tulis dulu ape yang nak pastu baru masukkan tajuk yang sesuai..hehehe

Regards,
-Strider-

Reena Kamarudin said...

heheheh. ok jugak tu.

faizal mohd said...

aku pon tak update blog arini. Tak tau nak cerita apa. kegersangan, eh salah, ketandusan idea. :)

Reena Kamarudin said...

faizal: errrr. kekeringan pon boleh. hahaha