Dec 28, 2011

Kerana aku MEROYAN hari ini. haih

Hai.
hari ni.
entahlah.
tahap meroyan melampau kot. yelah, aku tau la dan nak dekat "time" nya. 
tapi tak perlu lah nak meroyan macam ni kan.
entah apa-apa aku ni.
lempang diri sendiri tau lah. 
payah jadi perempuan terlebih hormon meroyan ni :p
tadi.
cakap dengan Roy.
eh siapa Roy? dia bekas aku. hahaha.
sekarang dah jadi kawan.
bercakap dalam telefon dalam toilet.
adalah masalah sikit.
lepas tu tak semena-mena airmata turun. phewww gua nangis lu tau.
dalam toilet. macam hell je. 
hal apa? tak bukan pasal cinta pun. adalah masalahnya.
Roy janji akan setelkan masalah aku esok.
kalau tak, dengan budak perempuan tu aku meroyan.

dah la hari jumaat aku nak balik awal.
but since tadi puan aku kata aku kena stay back sebab ada kerja.
so, saya yang menurut perintah la kan.
nak buat camne. kerja.
so, tahan je la nafsu nak balik karak awal.
aku pasrah T___T

balik karak aku dapat tau satu menda pasal adik bongsu aku, Adeq.
dia dah besar remaja dah.
aduhai, cepatnya.
2012 dia dah form 5.
tahun 2013 dia dah habis sekolah.
nanti jadi laki orang pulak.
balik hari tu pun dia banyak memerap dalam bilik.
ajak ke pasar malam pun dah payah.
ye lah dah besar kan.
tapi still aku suka cium pipi dia dan dia akan cium pipi aku.
suara pun dah matang gila.
makwe usah cakap la.
alahai. dah dewasa adik aku :(

terasa cepat masa berlalu.
terasa sekelip mata.
tak sempat aku nak membuli dia lagi banyak.

ok.
aku menaip ni sebab aku nak hilangkan tensen aku :)
entah kenapa.
arghhhh.
korang pernah rasa macam ni?
moody. nak nangis.
serba tak kena.
menyampah dan nak marah-marah.
pernah kan.
time PMS kan?
jahat la period ni :)


nah tengok muka budak kuat meroyan.
nah.
tengok lah.
kalau jumpa budak ni, lempang lah dia.
supaya dia sedar dirio.
jangan nak meroyan sangat.



ok. mesti ramai kutuk ambil pic syok sendiri. ada aku kesah?
pic macam ni buat aku nampak kurus sikit. kahkahkah

2 comments:

Nana Leina said...

hahaha.. em.. pms?? em.. biasa la tu.. time bukan pms pun moody jgak..hahaha.. benci PERIOD..opsssss... ada ka org laki yg baca entri ni paham akak ngah story apa? ahahhaha..

Reena Kamarudin said...

hahah. biarlah dorang faham ke tak faham. hehehe. dorang kena faham jugak sebab melibatkan diorang jugak nanti. heheh. thanx sudi baca ;)