Nov 3, 2011

Kerana jamuan harijadi bos besar dengan anak buahnya

Hai.
tengahari ni tak turun lunch sebab dah kenyang. tadi ada jamuan sambut harijadi saya. ok tipu. siapalah saya nak sambut harijadi. saya cuma picisan saja. poyo sangat kan.

semalam ialah harijadi bos besar. tapi jamuannya hari ni. ekceli dia bos bahagian lain. tapi sebab dia berjiwa rakyat dan kelaka dan selalu mintak saya belanja dia pizza, maka saya dari bahagian lain ni juga turut menyibuk mengisi perot padahal dah makan pagi tadi mihun. tapi takpe, tengahari dan petang janganlah makan dah sebab nanti 1.5 kg yang hilang itu akan datang semula dalam badan saya. so here are the pictures taken by kak shima yang macam fotografer porofesional mengambil pic.


tiada nama saya disitu. sooo next!!!


so, itu dia birthday boy (errr seswai ke) and birthday girl kita. 


the foods yang yummehhh. tapi tahukah anda saya cuma makan nasi goreng 1 senduk nugget seketol dengan a piece of cake. sebab saya kenyang. tapi saya tetap jaga hati tuan rumah. so, motif dia adalah,hmmmm, jagalah hati tuan rumah. hehehe




















tetamu yang tak tau malu datang tempat orang lepastu time lunch datang lagi iaitu encik shukor. takpe, dia tak baca blog saya. 

encik shukor tengah mengayat cc maimun. eh ke cc yang ngorat encik shukor?

 antara tetamu lain yang tau malu, bila lunch dah tak datang dah.



yang tetengah tu penolong akauntan,cik erma. dia kan sangat ayu dan lemah lembut dan cantik. 





yang ni perempuan yang paling sopan di SPP.
sila scroll bawah.

see sopan kan. makan pon malu-malu. kahkahkah

lagi sopan bila perempuan tu disuruh tuang air. meleleh air tu kauuuu. 



ok itu saja.
sekian.









No comments: