Nov 24, 2011

Kerana Hello Kitty sangat comel macam kamu kamu kamu.

Hai.
amaran ok.
entri kali ni penuh pic hello kitty.
sebab aku peminat hello kitty.
sebab dia warna pink.
gosh, sangat comelllllllllllllllllll ok.
suka sangat-sangat-sangat!
sekarang ni adalah jugak koleksi hello kitty yang aku ada.
macam bantal, jam loceng, buku nota, pen, bekas pensil etc.
comelllllllll nya. geram aku!



macamana nak tahan keghairahan macam ni??? macamana??? kenapa comel sangat????


ni permainan laga-laga cawan kat funfair selalu ada. kenapa comel sangat ni???


my gosh. terasa nak gigit kau ni. bling bling sekali. kau memang comel sekali lagi.


harus aku berkubang je dalam bilik kalau bilik aku gaya gini. helpppp me.


aku lah yang akan histeria dulu kalau nampak kereta ni. mau aku mintak kat owner dia nak bergambar.


comelnya kau ni. rasa nak kunyah-kunyah. heh!!



kopi-maker. hari-hari kau buli aku suruh buat kopi pon aku tak kesah.


tak payah guna untuk berry. boleh buat tempat letak laptop main fb. tak pon main batu seremban.


aku nak nak nakkkkkkkkkkkkkk. aku rela bakar lemak hari hari kalau basikal aku macam ni.


terus aku minat kira-kira kalau kalkulator rupe gini. poyo!.


kamkoder yang buat aku rasa nak gigit. kenapa cute sangat kau ni???


ni kamera ok. kamera!!! ok, sila menangis sekarang


agak-agak, kalau bilik tidor aku macam ni, ok tak???


cer teka ni apa? ni mini fridge ok. kau ada? kau mampu? aku mampu menangis je la.


aku lupa menda ni, tapi yang penting comel sungguh.


ok, sekarang aku dah tak mampu nak kata apa. aku geram apsal dia ada rumah ni????


ya tuhan. takpelah, aku redha dengan ke-cute-an dia. sob sob sob


ibu, kalau ni ada kat rumah kita instead of mesin jahit ibu tu, gerenti kakngah tak suruh ibu jahit seluar kakngah lagi. 


patutnya aku pi hantar tank ni ke indonesia hari tu suruh harimau malaya naik .


terus suka aktiviti outdoor kalau ada tent gini. 


ok, aku akan jadi sangat rajin buat sarapan kalau toaster aku macam ni.


cupcakes. jangan makan. aku nak buat hiasan. hahah


tahan air mata.


fine fine. tak mampu tahan.


perghhhhh. gila lah.


kenapa kau comel sangat kereta??? sebab ada hello kitty je kan. kalau tak, kau tak comel.


ok ibu, kakngah akan rajin masak nasi kalau rice cooker kita macam ni. hekhekhek.


ni waffle maker hokay. waffle maker. bila dah siap, rupa jadi hello kitty. jangan makan. simpan buat hiasan


hoiiiii. sekali lagi aku akan rajin di dapor kalau mikrowev macam ni.


lambo in hello kitty. ada ke pakwe-pakwe yang nak bawa aku naik kereta gini?


cutenyaaaaaaaaaaaaaa hoiiiiiiiiiiiiiii.


ok, ni kek kawen aku nanti. muahahaha.


aku obses warna pink.
sebab tu aku boleh suka Hello Kitty.
hoi.
tak tahan.
ok nak buat kerja.


p/s: semua pic di google.


sekian.

5 comments:

Suara Kalbu said...

yeayy..kitty sangat comel

Dulu masa zaman akak sekolah-sekolah pun suka Hello Kitty ni. Sekarang akak sudah tua, sudah tak sesuai dengan ketuaan akak hihihihi

Reena Kamarudin said...

errr. reena pon dah tua kot kak. hahaha.
tapi tak boleh nak hilang minat tu.
comel kak. comel gilerrrrrrrrrrrr.
hahaha

kakchik@ella said...

oishhhhh .. comel sgt2. nak jugak!! hihi

Reena Kamarudin said...

kakchik: hehehehe.comel kan. geram betol rasanye

Hunny Kitty said...

saya suka saya suka