Sep 28, 2011

Kerana..arghhhh putus lagi :-(

kenapa kau pergi disaat aku dah sayang sangat sama kau.
kenapa kau tinggalkan aku di saat aku telah jatuh cinta sama kau.
setelah susah payah aku mencari kau.
mengenepikan yang lain.
dan setelah aku selesa dengan kau.
ini balasan kau terhadap aku.
di mana aku nak cari yang serupa dengan kau?
oh.......................................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


kesayanganku :-(

ni la wedges aku yang semalam telah memalukan aku di khalayak ramai. i hate u. nasib tak ramai orang. time nak balik, aku jalan dengan kak nora. tetibe rasa macam longgar yang belah kanan.

aku : akakkkkkkkkkkkk (sambil tunjuk kaki kat kak nora)
kak nora : la, macamane boleh putus? memang nak putus ke?
aku : tak. reena tengok pagi tadi ok je.
kak nora : banyak sangat jalan tadi kot.
aku : akakkkkkkkk (suare sedih)
kak nora : pusing semula la. ambil kasut kat opis
aku: malas dah (suara sedih lagi. menyampah!)


begitu la ye. semudah itu dia memutuskan ikatan ini. kau khianati aku, wedges.
kau ingat semudah itu aku nak cari pengganti. lain lah kalau aku ada sugar daddy. boleh jugak mintak 28 pasang. i hate uuuuuuuu.....

sekian.

2 comments:

faizal mohd said...

taklama gaji masuk! hehe :)

Reena said...

hehehehe
:-(
(dua perasaan dalam 1 masa)