Sep 30, 2011

Kerana asyik-asyik aku. tapi seronok

Hai
Since that aku duduk di bahagian pengurusan di ofiz ni, so ape-ape hal aktiviti mesti aku la yang first di suruh pergi. sebab aku bujang pon ya jugak kot. yang lelain semuanya dah ada anak. so tadi aku ke PWTC untuk Perasmian Karnival Transformasi Sistem Pengurusan Islam yang di rasmikan oleh YBhg. Perdana Menteri kita. salam 1 malaysia. tetibe.

oleh kerana jadualnye menyuruh berkumpul pada pukul 7.30 pagi, and since that aku satu-satunya yang menjadi urusetia, so, haruslah aku kena menjadi contoh kepada yang lain. so, bangun la anak dara pakcik Kamarudin ni pada pukul 5.00 pagi. aku ulang taip, 5.00 pagi. tepuk lah sikit wey. hehehehe



aku suruh Kak Shida ambil pic aku. tapi aku tak ready lagi dia dah snap. akak memang kejam kan? saja lettew nak sabotaj muka cun reena *pangggg. bytheway, macam tu lah muka aku kalau tak dapat apa yang aku nak. macam cibaisss kan.



ok, much better. dengan ibu mengandung u, kak liza.


Kak liza ni ada aku cerita kat entri ni . dia memang baik sangat. baik sangat-sangat-sangat. ok, stop puji dia. bukan dapat apa pun.

haruslah berperasan sendiri sementara tunggu PM datang :-) kak liza ni asal nampak aku keluar henfon aku mule lah dia tau aku nak ambil pic kan. well. heheheh



pentas utama.



apehal 2x ni.



bebudak sekolah kemain ramai. rase macam kat perhimpunan sekolah je.



perlu ke bagitau siapa beliau? 1malaysia!!!!


oh ya, aku nak tanye, budak sekolah zaman sekarang ni badan tinggi2 kan? besar2. aku pon besar jugak tapi dorang tinggi lagi kot. sesedap rase je budak lelaki tolak-tolak aku. saja je la tu nak menodai aku.



bestfren. kak liza (R) and kak shima (L)

oh ya, kak shima ni selalu tumpangkan aku ke stesen LRT sungai besi ataupon bandar tasik selatan kalau tibe aku nak balik Karak. dan dia kan kalau bercakap, suara dia halus je. aku kan jenis tak reti cakap slow. tapi kalau nak pura-pura ayu tu pandai la. aku salute la mereka-mereka, i mean kaum wanita yang cakap slow dan lemah lembut ni kan. aku bukan lah nak cakap aku kasar. aku pon lemah lembut jugak. muahahaha. nak jugak puji diri sendiri tu. tapi kengkadang je la. iaitu bila aku malu dengan orang yang aku suka. huhuhuhuhu

baca kat sini pasal karnival tu. 3 hari kot kat PWTC. pergi la. ada pameran-pameran semua.

Sekian

4 comments:

Unknown said...

hahaha.. halus reena kate... blm dgr akk marah g tu.... by tway.. thanks le m'libatkn akk dlm blog nie ek.. hahahah..

Reena said...

hehehehe.

faizal mohd said...

wah!!! reena kamarudin ayu je pakai baju pink. HuHu :P

Reena said...

pejai : well. (blushing aku kau puji) heheheh