Dec 18, 2015

Bila Elia Si Jejari Runcing buat segmen blogwalking

Assalamualaikum

sebenarnya dah lama aku jadi silent reader blog Dik Elia ni.
pernahlah juga jadi #teamElia masa zaman "hangat" dia.
hehehe.

sebab dia happy, so dia buat segmen blogwalking.
so aku yang tengah habiskan waktu rehat ni pun terasa nak joinlah.
tapi aku tak happy sangatlah sebab aku penat kemain ni.

http://jejariruncing.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

baru setel program di Wetland, Putrajaya untuk Ceramah Penerapan Nilai-Nilai Murni yang disampaikan oleh Imam Muda Asyraf ni.
Biasalah jadi urus setia ni memang marathon sikit.

oklah.
join la korang.

bye.

.

6 comments:

JAMIL HASHIM said...

JALAN2 DARI http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

Riana LittleCuties said...

Hihihihi Salam awk ;-)

Fiza dari segmen yang sama jugak....salam perkenalan reena

najwa zahid said...

Hai...BW here

Elia Si Jejariruncing said...

tq for joining my segmen ye.. and thanks for staying with my blog all this while.. muahh! btw, done following u ;)

Cik Cahaya Bunga said...

BW here... dari segmen yang sama.. salam perkenalan..

http://erinndryana.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-cik-jejari-runcing.html

Sally Samsaiman said...

selamat memollow kawan baruu! :D

SALLY SINGGAH !