Aug 14, 2013

Kerana seksinya dia *lap ailiyo*

tidur adalah penting bagi manusia.
orang macam aku kalau tak cukup tidur boleh amukan puaka. macam baby la kan, kalau tak cukup tidur je merengek. kita mesti ada tempat tidur idaman, kan? tempat tidur idaman aku adalah di atas bukit  menghadap laut waktu malam ada bulan bintang dan ada dolphin hahahaha hebat tak imajinasi aku. aku kongsi imajinasi ni dengan adik aku farah. kitorang kalau berangan, boleh buat novel tau. indah memanjang.

perghhh bestnya tidur macam ni gerenti ailiyo sebaldi kan? sukalah dengan panahan cahaya mentari tu. nyaman je. parit kat rumah makteh kat karak boleh buat kot camni.

yang kanan tu aku suka. cosy gila rasanya. ibu panggil pun aku dah tak dengar dah. 


ni pun sama. bangun je tidur tengok kat luar tu ada singa mengaum gajah menari balet fuh indahnya dunia.

i dont know why, tapi the idea yang ada sinaran mentari ni buatkan bilik tidur nampak seksi. 

aku takut air so nextttt

ok yang ni boleh diterima. bangun tidur terus terjun kolam tak payah susah-susah menapak ke bilik air. takpun adik engko yang malas bangun tu kau angkat campak je dalam kolam. setel

see. seksi kan dengan matahari tu

hammock pun seksi juga.


yang ni senang je engko. kat celah-celah pasu bunga mak engko tu ko letaklah tilam. 

nakkkkkkkkkkkk. suka tidur dalam hutan tapi kena make sure takde binatang buas dan tak buas. tapi binatang buas dengar engko berdengkur pun dia lari dulu.

yang gini, kalau tengok level kelasakkan aku tidur memang taklah. kata ibu aku tidur memusing. nak tidur ok je memanjang, bila ibu bangun pagi tengok aku dah melintang hahahaha. ngape boleh jadi gitu entah.

well cantik gilos nak mampus.



aku suka yang kanan. tingkap luas boleh nampak kotaraya. sukanya. sah aku tidur lambat je selalu.

yang ni lagi aku sukaaaaa. penuh buku. kalau aku bawa tilam tidur kat library opis aku ni, encik tahir (penjaga library) marah tak? hihihihi

klasik nya. suka sangat. semua aku suka kan. takde yang tak suka.

see i told ya. seksi tak dengan cahaya matahari tu? 



berangan kan best.
tak kena bayar pun. free.




credit to : http://izismile.com

2 comments:

Nona Ruslan said...

Ya ALLAH!! Reena, taste kite sama dik. akk pun suke matahari menyelinapkan cahayanya menjengah masuk bilik di kala pagi... Pastu bilik tdo lak sume kaler putih! Baju tdo pun putih! Pastu bangun selak langsir, angin pun tiap kt muka kite, rambut jd gerbang2 manja gitu...Ya ampon!! Bapak seksinyee.....

Nona Ruslan said...

Ya ALLAH!! Reena, taste kite sama dik. akk pun suke matahari menyelinapkan cahayanya menjengah masuk bilik di kala pagi... Pastu bilik tdo lak sume kaler putih! Baju tdo pun putih! Pastu bangun selak langsir, angin pun tiap kt muka kite, rambut jd gerbang2 manja gitu...Ya ampon!! Bapak seksinyee.....