Jun 28, 2013

Kerana bunga-bunga cinta layu di pusara. Floria 2013 Putrajaya

sepanjang menjadi penduduk putrajaya ni boleh di kira dengan jari berapa kali aku join kalau ada program.
sebab bukan apa, selalunya kalau program tu berskala besar gerenti ramai orang.
ramai yang teramat sangat sampai nak berjalan pun payah.

sejak ada Floria 2013 start 22 Jun hari itu, aku taklah teruja nak pergi.
sebab aku kurang suka bunga.
tapi bila malam, banyak lampu-lampu.
itu yang terasa alaaaaaaaaaa nak pi nak pi.

so malam tadi pergilah aku ya. walaupun badan kurang sihat lagi, tapi takpe.
bukan selalu.

 kapal berhias kot namanya. huhuhuhu.









sampai-sampai je ada artis ni buat persembahan.
Hafiz Hamidun.
lagu dia semua lagu zikir yang menenangkan jiwa..
dulu masa Matrik aku tak suka dia ni.
datang kelas pakai tie gambar tweety ala burung kuning tu.
macam poyo pun ada.
sekarang dah takde perasaan apa. cuma suka dengan lagu dia saja.





























ok itu saja pic yang ada.
tetiba kamera habis bateri.

ok cerita lain.
lately aku kan kurang sehat.
memang takde selera nak makan.
sekarang ni makan je rasa nak muntah.
makan sikit sangat.
lepas tu loya-loya.
semua pun kata haaaa siapa buat hah?
kuajorrr sangat.
huhuhu.
tapi aku suka je.
semalam timbang dah kurang 2kg.
lebih kurang la 2kg.
maybe 1.98kg camtu tapi aku genapkanlah ya.

maybe sebab kurang sihat ni kan. tu yang jadi gini.
tadi ada ayam masak merah. tu favret aku tau.
tapi aku boleh takde selera nak makan. huhuhu.
yessssssssss me love it.

aku doakan korang semua bahagia :)
tetiba sangat.
kbye.

3 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

ooo....

meriahnye...

kurang sihat boleh turun berat badan.

serius syok!

AsyieqiN Rkey said...

HUUU..

aku lagi lah...benda depan opis je...hari2 nak balik lalu..xpegi2...

waa..malam cantek..sobs..T.T

nak pegiii..tapi nak balik karak puloks nie..haihhh

Encik Suami said...

yeker hafiz hamidun tue?apsal dia nmpk berisi ek?rasanye kurus je.
oo..dia dlu kawan 1 matrik ker?