Jun 19, 2013

Kerana bukit mu bukit ku jua






gambar di atas adalah di ambil dari kamera henfon cabuk ku.
ini di Atas Bukit Presint 11, Putrajaya.
nak kata bukit tinggi sangat tu idak lerr.
tapi bolehlah nak fefeeling berangan sensorang.
sebenarnya ini tempat orang beriadah.

aku pergi petang semalam selepas balik kerja.
beli coolblog dan kepak ayam, datang sini makan.
orang jogging kau melantak.
bagus sangatlah tu.

sebenarnya dari isnin hari tu aku dan dhiya plan nak jogging.
siap bawa persalinan sukan ke office.
tapi sebab aku jadi urusetia kursus, plan tu tak jadi je.
penat la.

sekarang jerebu di sini.
so that's why nampak macam ada asap-asap sikit kan.

dulu kan, aku pernah pergi satu tempat ni yang boleh nampak satu KL.
kalau KL ada dua, boleh nampak dua KL ok tak kelakar pun.
bukit tu namanya Bukit Ampang ke Langat. arghhhh bongoknya tak pernah nak ingat.

ada lah dalam 3,4 kali juga pergi masa remaja.

eii teringin je lagi nak pergi tapi tak tau jalan.


cantik tak? kan?

1 comment:

Diana Aziz said...

hoihh... tajuk tu semacam jek.. hahah