May 25, 2012

Kerana karak dan kejadian petang tadi serta pandangan membunuhku

Aku dah di karak. Lalala. Hari ini (jumaat) aku cuti. Sila jangan tak jeles :p

Ya, berada disisi family adalah sesuatu yang membahagiakan aku.
Mana taknya, aku dah tak sunyi.
Aku sampai rumah maghrib.
Then pukul 9 terus ibu abah dan adik-adik ajak main badminton di rumah
adik abah, pak itam aku yang ada court badminton.

Ya tuan puan sekalian.
Family aku dari sekecil sepupu sampai setua abah, memang gila berbadminton.
Aku minat juga. Minat tengok. Hehehe.

So badan adalah sangat penat.
Mau tidur dulu.

Tadi aku mesej dengan kawan aku. Dia tanya adik aku dah nak kawen, aku
bila lagi.
Haih, penat acik nak jawab soklan gini.
Siapa lah taknak berkawen kan. Ada jodoh, tak payah dipaksa-paksa, aku
sendiri yang merenyam ajak kawen. Hahaha.
Masalahnya, jodoh belum ada.
Bukan aku menolak jodoh.
Jodoh yang belum menarik aku.
Kadang-kadang penat dengan soklan macam ni. Tapi tu la, nak buat
macamana, susah nak halang mulot orang dari bertanya.

Ohya, tadi masa di bandar tasik selatan masa nak naik LRT ke
titiwangsa, ada remaja non-malay dok promote kad telco macam digi ke
apa ke aku tak perasan. Budak lelaki tu datang kat aku dan suruh aku
beli ke apa entah. Aku cakap aku nak cepat, no thanks. Dia lagian
mengikot dan memaksa. Dekat 10 kali I said no, please. Tapi dia
terusan memaksa ewah indon saja. Haha.
Bila dia paksa lagi sampai halang aku nak berjalan, aku berhenti,
pandang muka dia dengan pandangan "i'll kill you like hell". Terus dia
berundur.
Ha tau takot godzila dah buat pandangan i'll kill you like hell.
Paksa paksa aku pula.
Tak kosser aku.

Ok lah, mata sudah mahu tutop.

Daaa

7 comments:

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaaaaa.. bestnya duk kampung. Tetiba akak pun mindu nak balik jumpa mak kat Jerantut huhuhuhu

Reena Kamarudin said...

Jerantot kak? Reena suke sgt3 jerantot. Sbb ape ntah. Huhu. Lepastu kan, tiap kali raya, mesti beli daging kat jerntot. Bygkan dr karak ke jerantot. Hehe

Suara Kalbu said...

Kehkehkehkeh....tu diaaaaa jauhnya beli.... kalau macam tu awak mesti lalu depan rumah nenek akak kat Kg Seri Kool, Tebing Tinggi sebab on the way to Jerantut je kalau dari Karak

Serigala Maroon said...

ajaq aku cam na nak wat muka i'll kill like hell tu .. selalu gak kena kat lrt hahahaha

Reena Kamarudin said...

Haha. Kecikkan mata je dan masamkan muka.

Mariyam Nabella Ishak said...

awk igt awak tu diva ke makngah yaya ha?!!!!!

Reena Kamarudin said...

Hahaha. Lebih kuranglah kak.