Dec 14, 2011

Kerana kesejukkan tahap melampau

Hai.
opis sangat sejuk sampai boleh berlaga gigi.
sampai rasa nak buat unggun api.
sampai keluar kabus asap bila bercakap macam cerita omputih tu *ok tipu
opis sangat sejuk sehinggakan cardigan yang aku pakai ni tak boleh nak meng-cover sejuk itu
apatah lagi lemak tepu yang terdapat dalam badan aku juga tak dapat membantu
opis sangat sejuk sehinggakan aku nak taip mesej kat henfon pon tak boleh sebab jari keras kejung.
kenapa?
kenapa?
kenapa?
kenapa opis sejuk sangat ni?

sekian.

4 comments:

kakchik@ella said...

Hihihi. KC pun camtu gak tau. Pastu KC on .. pastu KC off kan pulak aircond tu. Sian yg lain-lain sbb yg sejuk tu KC sorang jer. diaorang tak. kelakar!!

faizal mohd said...

off kan je aircond tu.
esok bawak selimut. HUHU

Reena Kamarudin said...

kakchik:
hehehehe. ni tak boleh nak off sebab ada sistem power sendiri.

Reena Kamarudin said...

faizal:
macamana nak off weh. ni jabatan perdana menteri ok. hahaha. ada dia punya sistem power sendiri. orang tertentu je boleh masuk.

bukan setakat selimut, comforter pon aku bak bawa esok :)