Dec 16, 2011

Kerana busy sangat so, taip entri ni laju-laju

Hai.
hari ni aku sangat busy.
sekarang waktu rehat (12.15-2.45)  pon aku masih buat kerja *sambil berhenti sekejap sebab rindu dekat blog*
tak turun beli makanan pon. hanya makan roti. 
sebab SBPA punya pasal lah ni. kena key-in gaji baru staff.
tadi pagi, aku dan Kak Nora hilang sebab pergi merayau ke Unit IT, kecoh bos aku cari.
kecoh gila sampai tanya nombor henfon aku kat semua orang. 
takot letewww aku hilang dan kerja tak siap. hehehe.
punya lah busy.
sebab semuanya kena siap hari ni. 
pergi toilet pon jalan laju-laju.
kenc* laju-laju. ok tipu. kahkahkah. tak senonoh.
makan laju-laju.
fikir laju-laju.
tangan gerak laju-laju.
zupp zappp zupp zapp.
orang datang bertandang tempat aku pon aku tak layan.
demi tugas yang di amanahkan.
SBPA kena sain dari 16-30hb ni
masalahnya, bos besar aku nak pergi bercuti ke Beijing.
so, kena lah ikot jadual dia.
ok fine.
aku kuli je.
kau bos.
so kau nak bercuti kan. so kena siap hari ni jugak untuk kejar tandatangan kau.
ekceli, aku suka kerja banyak.
serius aku suka.
bukan tipu ok. aku memang suka pon. sebab bila kerja banyak, masa cepat berlalu.
so, cepat balik rumah.
kat rumah pulak baju kotor banyak menanti.
anak-anak lagi nak kena jaga. hakhakhak.
susah oh jadi perempuan ni kan. kahkahkah.


sekian.

5 comments:

faizal mohd said...

makan minum suami jgn diabaikan. haha

kakchik@ella said...

adik, bizi2 pun jgn lupa tau jaga diri. Mkn dan minum harus dijaga.

Reena Kamarudin said...

Pejai:
hehehehe. suami alam ghaib :)

Reena Kamarudin said...

kakchik:
thanks akak :)
i will :)

Serigala Maroon said...

hahaha