Nov 18, 2011

Kerana aku mau sendirian saja dehhh.

Hai.
so apa cerita dah masuk separuh masa kedua di tempat kerja.
tak sabar mau mem-pulangkan diri (boddo menjahanamkan bahasa melayu. cikgu rosnah mesti kecewa dengan aku ni)

guys, guys (sambil tepuk tepuk tangan macam nak buat pengumuman), i just wanna tell y'all (ikot gaya nigga) that today aku balik Karak. ya, eksaited sangat. sebab dah rindu mereka di sana. eh, mereka. termasuk yang "itu" tak? ah, shadappp. karak tu macam itali la pada aku. everytime nak balik je, mesti muka senyum macam dapat hadiah henbeg 80 bijik. ya, aku rindu semua ketat-ketat.

the other reason why aku suka balik karak sebab aku suka masa aku bersendirian di dalam bus. boleh buat aku memikirkan segala-galanya. lagi pulak aku suka memerhatikan orang. bukan senang kita nak ada masa bersendirian untuk kita sorang je kan. di opis ada kengkawan. kalau dorang duk diam buat kerja, aku pulak yang pergi kacau dorang. di rumah pulak, asyik tidor je hahaha ok tak, bila malam dah pandai lepak mamak bak kata kawan aku si shukor @ choi. 

atenye, bila masa nak bersendirian. peminat menggilai kejar kejar aku mintak sain. puiiii. ok2 serius boleh tak.
ya kengkawan. aku suka bila aku ada masa hanya untuk diri aku je. time nya hanyalah bila dalam bus. aku boleh dengar lagu, berangan (ni part paling best la kan) dan fikir semula apa-apa yang boleh di fikir la kan.

so, Karak, tunggu aku ok. mesti ramai yang rindu aku kan. lalalal. ok sebab lain aku balik sebab kawen kaka sedara aku ni ha



maaflah tercuri pic korang dari FB.


tu kakak sedara aku. hak yang belah dia dah setel last week. hak yang belah lelaki tu esok dan ahad. rumah lelaki tu dekat benor dengan rumah aku. nama laki dia ni adi. aku panggil Abang adi. sebenarnya sedara aku jugak. eleh, setakat karak tu, pergi mana-mana pon tetap sedara jugak sebab kecik kan. abang adi tu kawan baik arwah abang. sob sob sob. dorang bercinta masa dia dan arwah abang aku belajar sama-sama. 

dengar cerita kakak sedara aku ni (Tina), abang aku yang merapatkan hubungan dorang berdua ni. bercinta punya lama, baru ni kawen. tapi arwah tak dapat nak tengok kawan baik dia dengan sepupu dia kawen kan. sob sob sob. tak payah nak beria sangat la reena. 

sob sob sob. rindu abang aku. 


sekian

4 comments:

Serigala Maroon said...

ko slalu naik bas kul bape balik karak? naik bas last eh?

Papa Mifz said...

dah lamo papa mifz tak naik bas...

Reena Kamarudin said...

farah : tak lah. bas kul 7

Reena Kamarudin said...

papa mifz: dah lamo tu berapa tahun tu? huhuhu