Jun 27, 2012

Kerana ber-blog stail Uncle Gedek- a must blog to read.


dalam sehari dari pukul 8-5 pergi tandas lebih dari 10 kali.
sebab sejuk terasa nak membuang saja.
ok tipu. pergi tandas sebab nak bela tudung tapi tetap tudung senget benget.

p/s : kahkahkah. menjadi tak cubaan aku nak tiru stail blog UNCLE GEDEK ni.
blog yang aku suka nak baca hari-hari sebab blognya yang unik dan kadang-kadang buat aku "sakit hati" dek kerana tertipu dengan tulisannya yang kadang-kadang sinikal dan kelakar. huhuhuhu. cubalah korang terjah. gerenti gian lepas tu.

12 comments:

Suara Kalbu said...

Cubaan menjadik...

Ada gaya Uncle Gedek dah tu. Cuma part senyum tu ada manis sikit ....gula lebih kut hahahaha

~nadyahoney~ said...

mmg selalu terjah n mmg betul gian sbb nk tgk jer ape pic yg dia up..

mrs puex said...

salam kenal n singgah sini..

rajin jugak baca blog uncle gedek tp die snap pic x penah nak senyumm..hihi..

done folo u..klo free jenguk la rumah saya yee :D

http://mrspuex.blogspot.com

regards,
mrspuex

ellynadyra said...

aku pun hari2 layan blog dia...terkekeh2 gelak sensorang wakkakakakakkaa

Reena Kamarudin said...

suara kalbu :

hehehe. dah habis kurangkan gula dah tu

Reena Kamarudin said...

nadyahoney :

hahaha. samalah. tapi mimik muka dia sepesen je kan?

Reena Kamarudin said...

mrs puex :

thanx awak ;)
ok nanti sye datang bertandang

Reena Kamarudin said...

ellynadyra:

hahahah. samalah ;0

SURIA AMANDA said...

bela tudung?or betulkan tudung?blog gedek..a MUST every day..huhu...salam kunjungan..

Reena Kamarudin said...

suria amanda :

hahaha. saya panggil bela tudung. bela rambut. bela baju tu. hahaha

Iffah Afeefah said...

yaaaa uncle itu unik

aizamia3 said...

hari-hari mesti nak singgah kat blog uncle tu.. ;)

psstt: singgah dari blog uncle.. ;)