Oct 7, 2011

Kerana aku kan pemalu. awww

Hai.
aku kan pemalu kan. hik3. aku kan macam payah nak bukak mulut bile dengan orang yang aku tak kenal kan. kalau orang tu tanya aku mesti aku jawab sepatah. ye, membosan kan, kan? sila geleng.

tapi hari ni adalah staff baru masuk kat opiz aku ni. aku panggil dia Nor. wah, kemain lagi aku dengan dia macam dah kenal lama. siap bertepuk tampar lagi kan. siap boleh pergi beli lunch same-same. gelak kuat-kuat dengan lawak memasing. wah, tetibe aku rasa bangga dengan diri aku. aku kan, paling lama pon 4,5 hari baru dapat mesra dengan orang baru aku kenal. tapi dengan Nor ni, tak sampai sejam dah hot hot dah.

hebatnya aku rasa diri aku. tibe-tibe rasa sangat hebat. tepuk tepuk

sekian

2 comments:

faizal mohd said...

same-same geng gosiping ni. hehe :)

Reena said...

hehehe. seronok kawan bru aku ni